Wie ben ik

IMG_5940

Bewegen, stimuleren en ingang zetten, ik hou er van.

Wat kan je op dit blog verwachten:

  • Groene uitstapjes
  • Af en toe een gast blog
  • Een zoektocht naar een groener leven

Wandel je mee?

Werken in de reisbranche zou eigenlijk van korte duur zijn, een soort tussenjaar. Het liep anders. Ik werkte ruim 20 jaar voor verschillende werkgevers, met veel plezier en verbazing, op het reisbureau. De laatste 12 jaar als leidinggevende over verschillende verkoopteams voor D-rt in de regio Amsterdam en Amstelveen.

Sinds een paar jaar volg ik de discussie over onze reisgedrag en de impact daarvan. Toerisme zorgt voor inkomsten maar helaas ook voor overlast. Toerisme creëert een monocultuur, en is schadelijk voor het milieu. Ik zoek naar een manier om duurzamer te reizen, ga over dit onderwerp gesprekken met mensen aan. Probeer hierin mijn eigen gedrag te verbeteren. Het principe van rentmeesterschap spreekt mij aan.

IMG_8130

Daarnaast heb ik in Amsterdam twee tuinen, een moestuin en een volkstuin. Hier pas ik het natuurlijk tuinieren toe. Ik haal enorm veel plezier en vertrouwen uit de natuur. Dit deel ik graag met anderen. Het is hoopvol om te zien hoe snel een tuin, zich na een droog voorjaar weet te herstellen. Bij IVN volg ik een opleiding natuur educatie. De afgelopen jaren ben ik betrokken bij allerlei tuinprojecten in Amsterdam.

Meedenken, les geven, het geven van advies. Voor meer informatie zie mijn contract gegevens hieronder.

Instagram, Facebook of Twitter het één en ander volgen via @InhetgroenmetIris

Email: irispoels@xs4all.nl

Tel: 06-41255361