Go Local, Go West

Onder het mom go local heeft Omnitravelerer Eva, een rubriek ‘Groetjes uit..’ Hier word je aan de hand van een bewoner meegenomen naar een stad of streek in Nederland. Deze keer was ik aan de beurt, ik neem je mee naar Amsterdam West. En dan vooral Amsterdam Nieuw West, een buurt waar veel valt te ontdekken.

Zie hier

Bij het project Mijn Stadstuin wroet ik mijn onrust weg, hier zit ik met mijn handen in de grond, en geniet ik van de oogst van mijn kleine moestuintje. Op dit terrein zitten verschillende bedrijven, waaronder kwekerij Wiering.

Voor wie het leuk vindt, ik organiseer voor kleine groepen ook een excursie door Amsterdam West. Meer informatie stuur mij een bericht:

06-41255361

info@opreismetiris.com

Dit tijdsbeeld kan je vinden in de Fruittuin van West. Een prachtig bedrijf waar biologische planten worden gekweekt. Helaas is het kweken van planten en bloemen zonder het gebruik van landbouwgif, in Nederland nog steeds zeer uitzonderlijk. Loop vooral ook binnen bij de Fruittuinen van West, hier kan je afhankelijk van het seizoen fruit plukken, of met warme chocolademelk bij het kampvuur zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s