Droomlocaties

Wij hadden gisteren met het Vakantiexperts Beethovenstraat team een geweldige avond in Jansz Restaurant, dat gaan we hier even fijn met jullie delen! Het ging over zo’n droom locatie waar het Social media land vol mee staat. Turquoise blauwe zee, een eindeloos zorgeloos happy Instagram leven, behoorlijk saai, en flink schadelijk voor het milieu. Daar heeft vrijwel niemand het over in de reisbranche, dus kop in het zand, wij nu ook even niet. En als je het doet, doe het dan goed. Daar gingen we!

Op uitnodiging van touroperator Travel Impressions en Six senses resorts, kregen we een presentatie over de verschillende Six senses resorts. Deze organisatie weet op deze aardbol de mooiste droom locaties te creëren, waar het niet gaat om bling bling, maar om aandacht en kwaliteit. En dat past bij ons motto is liever minder en goed op reis. De stijl zou je modern hippie chic kunnen noemen. Mocht je het je kunnen veroorloven dan zijn resorts die wij zeker aanbevelen. Maar nu nog even over de surprise, over wat deze avond helemaal geweldig maakte…

De verrassing kwam na een goede presentatie, heerlijk eten en een gezellige conversatie met boeiende collega’s. Om te beginnen, eerst won bofkont Zora (Wie haar niet kent, kom langs, ze is nog maat net begonnen als reisagent in de Beethovenstraat, heeft al prachtige reizen en boekingen gemaakt) een een prachtige prijs, zij mag Six Senses Kaplankaya bezoeken.

En of dat niet genoeg was, ook onze zeer ervaren collega Yvon mag overnachten in het Six Senses Hotels Resorts Spa’s Laamu. Yvon werkt al tientallen jaren in de reisbranche, dit was de eerste keer dat ze iets heeft gewonnen. Jullie snappen daarom wel waarom we dit even willen delen.

Zo tof, deze twee waanzinnige bestemmingen de één bij Bodrum Turkije, de ander naar de Malediven, zo geweldig! We gaan zeker verslag doen van deze reizen.

Na de presentatie van gisteren weten ook veel over de nieuwe resorts, dus ben je opzoek naar echt iets heel bijzonders, maak een afspraak amsterdamb@vx.nl of 020-6734466 we informeren je graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s