Kom langs, zo veel gezelliger!

Voor een reisbureau is het natuurlijk niet meer noodzakelijk dat klanten daadwerkelijk langs komen in het filiaal. Wij vinden het wel veel gezelliger, wanneer mensen de moeite nemen om langs te komen. Contact maakt het organiseren van de reis eenvoudiger en voor ons belangrijker: zo veel leuker! In een gesprek leer je elkaar beter kennen. We kunnen sneller duidelijk maken wat er wel en niet mogelijk is.

BE French in de Beethovenstraat

Wanneer er iets wordt georganiseerd in een winkelstraat doen we graag mee. Zoals in de Beethovenstraat. De ondernemersvereniging organiseert jaarlijks BE French een Frans-getinte braderie kraampjes met van alles en nog wat, aanbiedingen in Franse stijl. Wij hadden een kraam met een ClubMed tintje.

8f86c292-3947-42d0-9b7c-d47b7523a977Net zoals veel andere winkelstraten is het ook in de Beethovenstraat vaak veel te rustig. Op het reisbureau is wel of geen aanloop van minder belang, iedereen reist, bij ons gaat het goed. Dit komt vooral omdat veel afhandeling een aanvragen telefonisch worden afgehandeld. Daarnaast werken wij vooral op afspraak.

img_8634

Een winkelstraat met een beetje reuring, wij houden er van.

  • Hoe krijg je die reuring? Hoe krijg je mensen nog in beweging richting de winkelstraat?

Wie heeft het antwoord op deze vragen? Wij werken voor een keten. Het is misschien een ouderwets romantisch idee, maar wij vinden ons werk gewoon veel leuker wanneer, mensen elkaar echt ontmoeten. Daarom spannen wij ons ook met het hele team in om leuke acties en presentaties onder de aandacht te brengen. Dit gaat heus niet altijd even goed, de stad barst van de activiteiten, het kost veel energie.

ce319f15-62fe-4b19-b542-165fe0af3463

Helaas lijkt het er de laatste tijd wel op dat, aandacht en geld van de gemeente Amsterdam bij projecten om winkelstraten te steunen vooral naar de zelfstandig ondernemers gaat. Hierdoor splits je in winkelstraat de samenhang, zo zonde. Een gemiste kans, naar mijn idee. We zullen het samen moeten doen!

Ons doel is ambitieus:

Een reis via ons geboekt,overstijgt de verwachting.

Maak een afspraak via:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s